• Vanaf heden worden alle systemen vanaf 2Gb werkgeheugen standaard geleverd met Android Auto / Apple CarPlay.
  • 28/08/2021 Nieuws : Vanaf vandaag zijn alle systemen die wij leveren minimaal met Android 10.0 of Android 11. Deze modellen worden geleverd met nieuwe specificaties. Waaronder het afspelen van 4K video’s en films, ADAS compatibiliteit en voertuig tracking.
  • Deze maand €25 korting op alle Volkswagen multimedia systemen kortingscode : VOLKSWAGEN * met uitzondering het model geschikt voor VW Crafter

Wij zijn 1 van de eerste in Nederland die multimedia systemen aanbied met Android 10.0 en Android 11. Hieronder wat meer informatie over Android 10.0 en Android 11. Het is uitgerust met meer uitgebreide specificaties en heeft meer mogelijkheden dan met Android 10.

Deze opties zijn standaard mogelijk vanaf 3Gb werkgeheugen.

 

Let op :
De systemen met 1Gb & 2Gb werkgeheugen beschikken niet over de volgende opties en mogelijkheden.

Videoresolutie : Bekijk u favoriete film en videos in 720p , 1080p of zelfs 4K !
- Simkaart aansluiting ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen. afhankelijk van Merk en Model voertuig. )

- Multitasking gesplitst scherm ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen afhankelijk van Merk en Model voertuig. )

- Aanpassen van de kleuren van de bedieningsknoppen ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen afhankelijk van Merk en Model voertuig. )

- Ingebouwde Android Auto / Apple CarPlay

( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen afhankelijk van Merk en Model voertuig. Mocht het bij het 2Gb werkgeheugen model niet ingebouwd zijn, dan krijgt u van ons een gratis Android Auto / Apple CarPlay dongle )

- Spraakbediening van het systeem ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen afhankelijk van Merk en Model voertuig. )

 

 

De hieronder specificaties foto's zijn van toepassing op modellen geschikt voor o.a. BMW, Audi en Mercedes 

ADAS DVR Dashcam 1080P