• Vanaf nu is Android 12 leverbaar !! Deze kunt u in onze nieuwe webshop bestellen https://androidradio.store tevens krijgt u 10% korting code : Nieuw
  • Vanaf heden worden alle systemen vanaf 2Gb werkgeheugen standaard geleverd met Android Auto / Apple CarPlay. Hier is geen aparte dongle voor nodig!
  • 28/08/2021 Nieuws : Vanaf vandaag zijn alle systemen die wij leveren minimaal met Android 10.0 of Android 11. Deze modellen worden geleverd met nieuwe specificaties. Waaronder het afspelen van 4K video’s en films, ADAS compatibiliteit en voertuig tracking.
  • 21/10/2021 Nieuws : Vanaf vandaag zijn wij partner geworden van Bol.com! Onze producten zullen daar ook verkrijgbaar zijn.

Wij zijn 1 van de eerste in Nederland die multimedia systemen aanbied met Android 10.0 en Android 11.  Hieronder wat meer informatie over Android 10.0 en Android 11. Het is uitgerust met meer uitgebreide specificaties en heeft meer mogelijkheden dan met Android 10.

Deze opties zijn standaard mogelijk vanaf 3Gb werkgeheugen.

 

Let op :
Systemen met 1Gb werkgeheugen beschikken niet in alle gevallen over de volgende opties en mogelijkheden. Voor modellen met 2Gb werkgeheugen is dit afhankelijk van het merk voertuig en model. Dit is omdat wij meerdere leveranciers hebben. Uiteraard doen wij ons uiterste best om altijd producten te leveren met de hoogste kwaliteit, specificaties en mogelijkheden.

 

Videoresolutie : Bekijk u favoriete film en videos in 720p , 1080p of zelfs 4K ! ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen,


- Simkaart aansluiting ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen )

 

- Multitasking gesplitst scherm ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen. )

 

- Aanpassen van de kleuren van de bedieningsknoppen ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen. )

 

- Ingebouwde Android Auto / Apple CarPlay

( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen afhankelijk van Merk en Model voertuig. Mocht het bij het 2Gb werkgeheugen model niet ingebouwd zijn, dan krijgt u van ons een gratis Android Auto / Apple CarPlay dongle )

 

- Spraakbediening van het systeem ( In de meeste gevallen wel bij modellen met 2Gb werkgeheugen.)