• Vanaf heden worden alle systemen vanaf 2Gb werkgeheugen standaard geleverd met Android Auto / Apple CarPlay.
  • 28/08/2021 Nieuws : Vanaf vandaag zijn alle systemen die wij leveren minimaal met Android 10.0 of Android 11. Deze modellen worden geleverd met nieuwe specificaties. Waaronder het afspelen van 4K video’s en films, ADAS compatibiliteit en voertuig tracking.
  • Deze maand €25 korting op alle Volkswagen multimedia systemen kortingscode : VOLKSWAGEN * met uitzondering het model geschikt voor VW Crafter

De verzendkosten van onze bestellingen zijn €7,50. U bestelling word binnen 1-3 werkdagen verstuurd indien het product op voorraad is. Deze termijnen gelden voor afleveradressen in zowel Nederland ,België en de rest van Europa. Wij doen ons uiterste en hechten er veel waarde aan om u bestelling zo snel mogelijk te leveren. 

U bestelling zal met DHL Parcel of PostNL aangetekend en Verzekerd met Track & Trace verzonden worden. Wij proberen op basis van drukte bij de pakket bezorgers de snelste voor u te kiezen. U bestelling zal in eerste instantie bij u thuis aangeboden worden. Mocht u niet thuis zijn zal het de zending de volgende dag nogmaals aangeboden. Mocht u wederom niet thuis zijn. Zal de u bestelling naar het dichtstbijzijnde PostNL punt gebracht.