Betaalmogelijkheden

 

iDEAL
iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Achteraf betalen met Klarna Factuur
Koop nu – betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Creditcard
Veel creditcards komen met een gratis verzekering. Schaf je iets aan met je creditcard, dan ben je vaak verzekerd tegen schade, diefstal en verlies.

Belfius Direct Net
Veilig en snel betaalmiddel voor Belgische consumenten.

KBC / CBC Payment button
Belgische grootste banken KBC en CBC leveren hun eigen betaaloplossing aan hun klanten: de KBC en CBC betaalknop. De betaling knop kunnen klanten van beide banken om te betalen via hun vertrouwde bankomgeving in real-time.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact / Mister Cash aan als betaalmethode.

Sepa Overboeking 

SOFORT Banking

eps

Giropay

Przelewy24

ING Home'Pay en

Vooraf overmaken